Psicologia i formació

Com ho fem?

Tipus de treball

Individual
Quan la persona pateix, i té la principal responsabilitat, tant sobre la situació que provoca el patiment com sobre els factors que poden produir el canvi, treballem amb la persona a nivell individual de forma prioritària.

De parella i familiar
Quan el patiment és fruit d’una relació conflictiva, treballem, si és possible, amb tots els integrants de la relació. Pensem, aleshores, que no és únicament una persona la que ha de canviar, sinó totes les implicades en la relació, tot i que cadascuna d’aquestes persones acostuma a pensar que quan la l’altra canviï la situació es resoldrà.

Amb nens i adolescents
La teràpia amb persones que no són normalment les demandants directes d’ajuda, com acostumen a ser nens i adolescents, combina les característiques de la teràpia individual i de la teràpia familiar (explicades dalt). Així, es treballa individualment amb el nen/a o adolescent, en algunes sessions, amb els pares, en d’altres, i amb la totalitat de la família, en d’altres.

Amb ancians
Siguin els demandants directes d’ajuda o no, treballem normalment de forma combinada a nivell individual i familiar, sempre i quan l’ancià o l’anciana ens doni el consentiment per a implicar a la seva família en el treball terapèutic, situació que nosaltres acostumem a recomanar.

Servei de teràpia online mitjançant videoconferència

El pagament de les sessions es realitzarà per avançat mitjançant transferència, pay pal, etc.

Servei de psicologia en anglès

El nostre equip disposa de professionals amb coneixement avançat de l’Anglès (Cambridge Advanced English) i experiència en teràpies desenvolupades en aquest idioma.

Tarifes i duració de les visites

60€ la primera visita i 50 € les següents, si son necessàries, en teràpia individual. Fem descomptes per a estudiants i persones a l’atur (50€ la primera visita i 40 € les següents). La teràpia de parella o familiar és 60€ cada visita. En teràpia familiar o coordinació de parentalitat de vegades utilitzem un coterapeuta. En aquest cas les visites tenen un preu de 90€.

Les sessions tenen una duració aproximada de 80 minuts la primera sessió i 45 minuts les següents. Les visites de teràpia de parella i familiar duren 80 minuts aproximadament.

Cancel·lacions

Si no es pot assistir a una visita es prega es comuniqui amb 48 hores com a mínim d’antelació. En cas contrari es cobrarà la visita, a no ser que sigui una urgència. Si és el terapeuta qui cancel·la o canvia la visita amb menys de 48 hores d’antelació, no cobrarà la visita, a no ser que sigui una urgència.

Orientació teòrica i tècniques

La nostra orientació teòrica és constructivista, sistèmica i narrativa. Utilitzem tècniques:
• Cognitivo-conductuals
• Humanistes
• Hipnosi Clínica

Tambe treballem des d’una perspectiva psicodinàmica, fent servir les seguents tecniques:
• Escolta activa
• Joc terapeutic
• Tècniques projectives