El vincle, la construcció del self i la personalitat

Conferència APPA

CONFERÈNCIA

El proper dimarts, 18 de gener, a les 19.00 h. tindrà lloc a la Biblioteca Central d’Igualada la conferència titulada El vincle, la construcció del self i la personalitat.

Al llarg del nostre desenvolupament anem construint la màscara amb la qual ens relacionem amb els altres. Aquesta màscara està feta amb les consignes que els nostres pares ens han anat deixant. Accedir a aquestes informacions i superar-les ens pot ajudar a ser nosaltres mateixos.

El factor determinant per la salut mental i la vida emocional d’un ésser humà és el tipus de vincle afectiu que ha desenvolupat als primers anys de la seva infància

La psicoteràpia constitueix una segona oportunitat d’establir un vincle sa amb una persona de referència a la nostra vida, suposa per tant una oportunitat d’aprendre a valorar-nos i a sentir-nos segurs en el món.

A càrrec: Eduardo Recuero, Psicòleg Col·legiat nº 4893. Màster en Neuropsicologia, Hipnosi i Psicoteràpies de temps limitat. Neuropsicòleg a la Fundació Sanitària St. Josep. Membre de l’APPA.

Aquesta és la primera conferència que organitzem des de l’APPA des del març del 2020, moment en que es van veure interrompudes per la irrupció de la pandèmia del COVID. En tot aquest període hem organitzat diverses activitats tant de voluntariat, com amb conveni amb el Consell Comarcal de l’Anoia, per a atendre a les persones i familiars que van estar directament colpejades per la malaltia. Amb la represa de les conferències volem donar un pas cap a la normalitat tant desitjada per tothom, motiu pel qual ens fa molta il·lusió convidar-te a aquesta.

Jose Fernández, psicòleg a Igualada i Manresa